Ik zoek hulp en coaching voor mijzelf

Het is moeilijk voor je om steeds de volgende stap te maken in  die dagelijkse dingen. 

Mogelijk  heb je al mensen om je heen (je ouders, familie of vrienden} die je helpen en ondersteunen. Dit doen ze met alle liefde in de wereld voor je, maar vraagt dit veel tijd en energie van hen. 

Er zijn momenten in hun zorg voor jou dat dit te zwaar door hen wordt ervaren.  Of dat jij zelf vind dat je teveel van ze vraagt en je schuldig hier bij gaat voelen.

 

Ik ben er om jou te helpen en je netwerk te ondersteunen en  de volgende stappen te maken in je dagelijkse leven als je bijvoorbeeld meer structuur nodig hebt, je dag invulling anders wil invullen of beter wil omgaan met situaties waar je teveel prikkels krijgt. 

 

De keuzes die je wilt maken en wensen die je wil vervullen zetten we samen in een begeleidingsplan op welke manier je dit wilt doen.  Ik sta naast je om je te coachen en te begeleiden in de praktische invulling hiervan en zorg er voor dat je de te maken stappen kan behalen.

 

Hopelijk helpt het lezen van mijn website en sta jij  open om de eerste stappen te zetten om met mij die obstakels  aan te pakken. 

 

Ik neem de tijd voor jou.....